Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii joukkoonsa

POLIITTISTA SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Poliittinen suunnittelija vastaa Demarinuorten poliittisen sisällön suunnittelusta ja kampanjoista yhdessä puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Työhön sisältyy myös mm. Demarinuorten työryhmien koordinointia, kannanottojen ja asiakirjojen valmistelua sekä Demarinuorten kansainväliseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kiinnostusta politiikan tekemiseen, kokemusta järjestötoiminnasta, intoa kehittää Demarinuorten toimintaa sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työ vaatii lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektien sekä hankkeiden koordinoimiseen. Eduksi katsomme kokemuksen poliittisten sisältöjen valmistelusta ja kansainvälisestä toiminnasta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, tärkeintä tehtävään on innostunut asenne ja halu oppia uutta!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun ja puhelinedun.

Toivomme poliittisen suunnittelijan aloittavan työnsä joulukuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen (35h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy TES:n palkkataulukon mukaisesti, alkaen 2195,76 €/kk. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Työ sijaitsee Hakaniemessä Ympyrätalolla, mutta tarjoamme erittäin joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 8.11.2020 aikana pääsihteerille osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Pyydämme sinua kertomaan hakemuksessasi mitkä ovat mielestäsi Demarinuorille tärkeimmät ajankohtaiset poliittiset trendit vuonna 2021. Otsikoi viestisi “Poliittinen suunnittelija”. Työhaastattelut järjestetään viikoilla 47. Toivomme, että tehtävään valittava henkilö voi aloittaa tehtävään perehtymisen jo joulukuussa. Työsuhde alkaa kuitenkin viimeistään 1.1.2021.

 

Lisätietoja tehtävästä saa seuraavina aikoina pääsihteeriltä:

19.-20.10. klo 10-16

26.10. klo 10-16

2.11. klo 10-14

Veera Alahuhta

Pääsihteeri

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

040 7696376