Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee järjestösuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Järjestösuunnittelijan tehtävänä on tukea liiton alueellista ja paikallista toimintaa neuvomalla käytännön asioissa, kouluttamalla, tuottamalla tukimateriaalia ja ennen kaikkea innostamalla vapaaehtoistoimijoita. Järjestösuunnittelija vastaa liiton taloushallinnon käytännön tehtävistä sekä seuraa ja suunnittelee taloutta. Työtehtäviin kuuluvat myös liittokokouksen käytännön järjestelyt sekä osallistuminen muihin tapahtumajärjestämisen tehtäviin. Järjestösuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä liiton aluetoimitsijoiden kanssa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, ymmärrystä taloushallinnosta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi luemme kirjanpidon ja taloushallintojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mukavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n TES:n mukaan ja lähtee n. 2300 e/kk. Palkka tarkentuu työtehtävän vastuun ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut (mm. lounasetu ja laaja työterveyshuolto). Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksen ja ansioluettelon 6.1.2021 mennessä pääsihteeri Veera Alahuhdalle osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi (otsikoksi ”Järjestösuunnittelija”). Haastattelut järjestetään viikolla 2 ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä

 

Veera Alahuhta (16.12.2020 saakka)

Pääsihteeri, Demarinuoret

040 769 6376

 

Pinja Perholehto (17.-20.12.& 27.12. eteenpäin)

Puheenjohtaja, Demarinuoret

pinja.perholehto@demarinuoret.fi

040 059 6521