Tervetuloa Demarinuorten aktiivipäiville 24.-25.1. Helsinkiin!

Aktiivipäivät tarjoaa jäsenille monipuolista ja ajankohtaista koulutusta sekä mahdollisuuden verkostoitua demarinuoriin ympäri Suomen. Mukaan aktiivipäiville mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pian mukaan!

Osallistumismaksu on 25e/hlö ja siihen sisältyy ohjelman lisäksi matkat, majoitus kolmen hengen huoneissa sekä ruokailut ja kahvitukset.

Perjantaina aloitamme klo 15 SDP:n puoluetoimistolla Hakaniemessä ja lauantain vietämme Akavan vieraana Akavatalolla Pasilassa. Tarkka ohjelma päivittyy tammikuun alussa, kun saamme viimeiset vahvistukset alustajilta. Ulkopoliittisesta tilanteesta alustamaan saapuu presidentti Tarja Halonen ja kampanja- ja jäsenhankintakoulutusta luotsaavat Teollisuusliiton Mika Häkkinen ja Aslak Haarahiltunen.

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/1VmNZNKcf6tNBYPkHpH3d8NmDhy2evvdr9CRFoJgUxdg/edit

Mikäli aktiivipäivistä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Toimistomme palaa joululomien vietosta tammikuun alusta, mutta voit lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@demarinuoret.fi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!