Tampereen Demarinuoret

Mikä Tampereen Demarinuoret?

Tampereen Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Tampereella. Olemme osa Länsi-Suomen Demarinuorten piiriä. TDN on yhteiskunnallisesti suuntautunut nuorisojärjestö, joka toimii poliittisen harrastuneisuuden, yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja kansalaisaktiivisuuden puolesta. Yhdistyksemme toiminnan pohjana on paikallisen nuorison etu yhdistettynä kestäviin arvoihin, solidaarisuuteen, feminismiin, tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen.

TAMPEREEN DEMARINUORET

Toimistomme sijaitsee Tampereen työväentalolla osoitteessa Hämeenpuisto 28, 5.krs. Ole aina etukäteen yhteydessä järjestösihteeriin, mikäli asioit toimistolla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tampereen Demarinuorten yhteystiedot:

Hämeenpuisto 28, 5krs, 33200 Tampere

Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa!

Arvot

Olemme vapautta, solidaarisuutta ja tasa-arvoa tavoitteleva feministinen järjestö. Uskomme, että kaikilla tulisi olla oikeus työhön, koulutukseen ja onnellisuuteen ympäristöä vahingoittamista. Puolustamme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita.

Demarinuorten XXV liittokokouksessa kesäkuussa 2014 hyväksyttiin järjestölle uusi periaateohjelma, päivitetty poliittinen ohjelma sekä veropoliittinen ohjelma. Periaateohjelmasta löydät periaatteet, joiden pohjalle Sosialidemokraattiset nuoret pohjaa kaiken toimintansa. Poliittisesta ohjelmasta löydät konkreettiset poliittiset tavoitteemme kultakin politiikan alalta. Sektoriohjelmissa olemme syventyneet eri politiikan lohkoihin vieläkin perusteellisemmin.

Tampereen työväenyhdistys: U30-klubi

U30-klubi

Klubin tarkoituksena on toimia nuorten, alle 30-vuotiaiden, ajatushautomona, jossa koulutus, tasa-arvo sekä yhteiskunnalliset muutokset ovat keskiössä. Klubi toimii tasa-arvon, vapauden ja solidaarisuuden periaatteiden kautta edistäen sosialidemokraattisia arvoja. Klubin toimintaan kuuluu yhteiskunnallisen aktiivisuuden lisääminen, sekä rakkaus hyvinvointivaltiota kohtaan. Etsimme vaikeisiin kysymyksiin vaikeita ratkaisuja, niin paikallisesti, kuin valtakunnallisestikin, globaaleja ongelmia unohtamatta. 

Toimintamme pohjautuu jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille pidettäviin klubi-iltoihin, sekä teemapäiviin. Klubi on osa Tampereen Työväenyhdistys ry:tä

Ota askel kohti parempaa huomista, tavataan Klubilla! 

AjankohtaistaAlue- ja paikallistoimintaEtusivuHelsingin DemarinuoretJyväskylän Demarinuoret ja -opiskelijatKaakkois-Suomen DemarinuoretLänsi-Suomen DemarinuoretLounais-Suomen DemarinuoretPohjois-Suomen DemarinuoretSavo-Karjalan DemarinuoretTampereen DemarinuoretUnga SocialdemokraterUudenmaan DemarinuoretUutinen

Ehdota Demarinuorten vuoden 2021 toimijoita!

Kenen aktiivin toimintaa Demarinuorissa on ollut erityisen ilo seurata? Onko jonkun piirin aktiivisuus tai tapahtumat herättänyt erityistä ylpeyttä, iloa ja uskoa siihen, että maailmaa voi...