Demarinuorten Tulevaisuuden Tekijät on uusille jäsenille suunnattu koulutussarja. Kolmen viikonlopun aikana tutustutaan vaikuttamisen välineisiin, politiikan sisältöihin ja ennen kaikkea vietetään aikaa tutustuen muihin nuoriin ympäri Suomen.

Kunkin koulutusviikonlopun hinta on 40 euroa. Jokaiseen viikonloppuun ilmoittaudutaan erikseen. Hinta sisältää ohjelman, matkat, majoituksen sekä ruokailut. Mikäli osallistuu jokaiseen viikonloppuun, on viimeisen osion hinta 25 euroa.

Lisätietoa koulutuksesta: Elisa Selinummi, elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi.

Tulevaisuuden Tekijät 1 – VAIKUTTAMINEN
15.–17.2.2013, Ylivieska

Poliittisessa liikkeessä on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan usealla eri tavalla. Millainen sinä olet vaikuttajana? Mihin haluat vaikuttaa? Miten vaikutetaan? Tulevaisuuden tekijöiden ensimmäisessä osiossa tutustutaan poliittisen vaikuttamisen perusteisiin eri tasoilla. Koulutuksessa saadaan tietoa politiikan tekemisestä ja tutustutaan sekä nykyisiin että tuleviin kärkivaikuttajiin.

Ilmoittaudu ensimmäiseen osioon 31.1. mennessä täällä!

Tapahtuman hinta osallistujalle on 40 euroa, sisältäen ohjelman, matkat, majoituksen sekä ruokailut. Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Kahta vuorokautta ennen tapahtuman alkua tehdystä peruutuksista peritään täysimääräinen osallistumismaksun hinta. Viime hetken sairastumistapauksissa edel-lytämme lääkärintodistusta.

Tulevaisuuden Tekijät 2 – POLITIIKAN SISÄLLÖT
10.–12.5.2013, Helsinki

Viikonlopussa keskustellaan asiantuntijoiden ja poliittisten päättäjien alustusten pohjata isoista poliittisista kysymyksistä ja ajankohtaisista aiheista. Viikonlopun aikana vieraillaan eduskunnassa ja tavataan kärkipoliitikkoja ja – vaikuttajia. Tulossa on asiaa, tietoa, uusia taitoja ja loistavia puhujia!

Tulevaisuuden Tekijät 3 – MEDIA JA ESIINTYMINEN
11.–13.10.2013, Voionmaan opisto, Ylöjärvi

Voionmaan opisto on viestintään erikoistunut kansanopisto, jossa kouluttajat ovat alan pitkäaikaisia am-mattilaisia. Heidän johdollaan päästään tekemään konkreettisia harjoituksia, joissa harjoitellaan radiohaastatteluja, opitaan pitämään puheita sekä esiintymään kameran edessä. Mediakoulutus sopii myös pidempään mukana olleille ja se on joka vuosi koettu koulutussarjan parhaimmaksi osioksi, joten tätä ei kannata jättää väliin!