Lounais-Suomen Demarinuoret päätti kevätkokouksessaan Salossa 4.4. esittää Piia Norosta liittohallituksen jäseneksi vuosille 2014–2016.

”Halusin lähteä mukaan liittohallitukseen, koska uskon, että minulla on paljon annettavaa järjestölle. Minulla on kokemusta ja ymmärrystä sekä nuorten ja opiskelijoiden asioista että myös työelämän ja ammattiyhdistysliikkeen puolelta. Nämä kaksi asiaa eivät ole toisistaan vastakkaisia vaan tärkeitä elementtejä järjestömme ja koko sosialidemokraattisen perheen tulevaisuudelle. Pystyn ymmärtämään kumpaakin puolta.”

Piia on…
24-vuotias turkulainen
3.vuoden yleisen historian opiskelija, Turun Yliopisto
Tarjoilija ja pääluottamusmies yrityksessä Break Sokos Hotel Caribia
PAM ao702 jäsen
Lounais-Suomen Demarinuorten pj.
Puoluesosasto: Turun Opiskelijoiden Sos.dem. yhdistys
Kaartin Jääkärirykmentti Helsinki 2010-2011, reservin kaartinjääkäri
kotisivut: https://www.facebook.com/piia.noronen?ref=tn_tnmn ja http://blogit.demari.fi/piianoronen/

Piia Demarinuorten liittohallitukseen 2014-2016

Piian TO DO-LISTA seuraavalle liittohallituskaudelle:

1.Mikään järjestö ei voi pysyä hengissä ilman jäsenistöä. Seuraavien vuosien aikana on keskityttävä hankkimaan uusia demarinuorten jäseniä lähtien paikallistasolta.
2.Kokonaisvaltainen järjestöuudistus on tehtävä seuraavalla kaksivuotiskaudella. Esimerkiksi on mietittävä onko nykyinen kolmen tason malli, alue, piiri ja valtakunnan taso toimiva myös tulevaisuudessa.                                                                            3.Uudenlainen imago ja houkuttelevuus poliittisena ja elinvoimaisena nuorisojärjestönä. Meidän on oltava elinvoimaisin ja numero yksi poliittisista nuorisojärjestöistä politiikan pelikentällä.

Yhteystiedot:
Piia Noronen
0445769457
piia.noronen@gmail.com