Haluatko osallistua mukaan työryhmien kokouksiin?

Demarinuorilla on seitsemän poliittista työryhmää, joiden tarkoituksena on valmistella ja koordinoida tiettyyn aihepiiriin liittyvää toimintaa sekä uudistaa liiton poliittista ohjelmaa.

Työryhmät kuulevat kokousten yhteydessä loistavia asiantuntijavieraiden esityksiä. Nyt myös sinulla on oiva mahdollisuus ilmoittautua mukaan kuulemaan näitä alustuksia eri teemoihin ja politiikan ajankohtaisiin asioihin liittyen!

Voit ilmoittautua lomakkeella kuulemaan joko yhtä tai useampaa koulutusta/alustusta. Työryhmien puheenjohtajille välitetään tieto osallistujista noin viikkoa ennen työryhmän kokousta ja ilmoittautuneet saavat tämän jälkeen kutsun ja etäosallistumislinkin alta painikkeesta löytyvällä lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Seuraavat työryhmien kokoukset ovat:

Keskiviikkona 31.3. | Kansainvälisen politiikan työryhmä klo 18.00 lähtien. Alustajana kokouksessa mukana myös Erkki Tuomioja.

Lauantaina 24.4. | Talouspoliittinen työryhmä klo 15.00 lähtien. Alustajina mukana Joona Räsänen (Kuntaliiton puheenjohtaja) ja Youssaf Zad (JHL ekonomi, korona ja työmarkkinat)

Keskiviikkona 19.5. | Ihmisoikeudet ja demokratia -työryhmä klo 17.00 lähtien. Alustajana Antti Jauhiainen (Osallisuustalouden asiantuntijajärjestö Parecon Finland, demokratian lisääminen)

 

Mukaan kokouksiin pääset ilmoittautumaan tästä!

Jos mikä tahansa aiheeseen liittyen askarruttaa, olethan yhteydessä Demarinuorten puheenjohtaja Pinjaan!

Pinja Perholehto
Puheenjohtaja
pinja.perholehto@demarinuoret.fi
p. 0400 596 521