Uudenmaan Demarinuoret esittää Jussi Kukkolaa, Sonja Pääsukenea ja Sara Etolaa Demarinuorten liittohallitukseen. Piirijärjestön ehdokkaat Demarinuorten liittohallitukseen asetettiin tänään lauantaina 19. maaliskuuta Hyvinkäällä järjestetyssä piirin kevätkokouksessa.

− Jussi, Sonja ja Sara ovat kaikki pitkäaikaisia ja osaavia Uudenmaan Demarinuorten aktiiveja. Heitä on piirin helppo lähteä kannattamaan liiton päättäville paikoille. Demarinuoret tarvitsee juuri Jussin, Sonjan ja Saran kaltaisia tekijöitä määrittämään liiton suuntaa tulevalle kaksivuotiskaudelle, Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja Sofia Nevalainen kertoo.

Jussi Kukkola on 22-vuotias hyvinkääläinen kaupunginvaltuutettu. Sonja Pääsukene on 20-vuotias vantaalainen Demarinuorten aktiivi ja toiminut muun muassa SAKKI ry:n varapuheenjohtajana. Sara Etola on 28-vuotias Lahden Demarinuorten puheenjohtaja. Etola ja Kukkola ovat toimineet Demarinuorten liittohallituksessa myös kaudella 2014-2016.

− Uskon puhuvani kaikkien piirin liittohallitusehdokkaiden puolesta, kun sanon, että on suuri kunnia saada pyrkiä Uudenmaan Demarinuorten ehdokkaana liittohallitukseen. Meillä on nyt kasassa loistotiimi, jonka kanssa lähteä kampanjoimaan kohti kevään liittokokousta, Jussi Kukkola toteaa.

 

Lisätiedot:

Sofia Nevalainen

puh. 044 9728066

sofia.nevalainen@live.fi