Julkaisuvapaa heti

Uudenmaan Demarinuoret kannattavat Antti Lindtmanin valintaa pääministeriksi

Uudenmaan Demarinuoret on päättäneet tukea Antti Lindtmanin valintaa Suomen tulevaksi pääministeriksi. Piiri kannustaa kaikkia jäseniä osallistumaan tulevan pääministerin valintaprosessiin vaikuttamalla puoluevaltuuston jäseniin ja tukemalla mieleistään ehdokasta julkisesti.

”Toivomme hallituksen palaavan pikaisesti kunnianhimoisen ja tulevaisuuteen katsovan hallitusohjelman täysipainoiseen toimeenpanemiseen. Katsomme Antin olevan osaamiseltaan, kokemukseltaan ja muilta ominaisuuksiltaan paras valinta johtamaan maatamme seuraavat vuodet”, piirin puheenjohtaja Sami Salminen toteaa.

Lindtmanin pitkä poliittinen kokemus alkaen aina Uudenmaan Demarinuorista ja Demarinuorten varapuheenjohtajuudesta ja päättyen nykyiseen tehtävään eduskuntaryhmän johdossa ovat valmistaneet häntä pääministerin tehtävään. ”Antti nauttii laajaa luottamusta sekä kunnioitusta eduskunnassa yli puoluerajojen, on osoittanut aitoa parlamentarismin henkeä ja edustanut puoluetta julkisuudessa loistavasti”, Salminen perustelee Lindtmanin valintaa.

”Toivotamme Antille onnea kilpailuun pääministeripaikasta ja toivomme jäsentemme tukevan hänen valintaansa!”, puheenjohtaja Sami Salminen päättää.

Lisätiedot:

Sami Salminen   
puheenjohtaja
044-5449204
sami.salminen@heinola.fi

Kia Koskelin
Järjestösihteeri
044- 580 8017
kia.koskelin@demarinuoret.fi