Uudenmaan Demarinuorten aktiivipäivät järjestetään 29.11.-1.12.2013 Hauholla rantahuviloiden rauhassa (os. Torvolantie 831, 14690 Hauho.) Aktiivipäivillä suunnitellaan tulevan vuoden tapahtumia, kehitetään eri osa-alueiden, kuten tiedottamisen, poliittisen vaikuttamisen ja jäsenhuollon, toimintamuotoja sekä nautitaan toveriseurasta. Aktiivipäivien yhteydessä pidetään lauantaina 30.11. Uudenmaan Demarinuorten syyskokous, jossa valitaan ensi vuoden toimijat ja lyödään lukkoon toimintasuunnitelma ja talousarvio. Aktiivipäivät on suunnattu jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan ensi vuonna Uudenmaan Demarinuorten hallituksessa tai muutoin olemaan aktiivinen piirin toiminnassa. Uusia ideoita ja aktiiveja otetaan ilolla vastaan.
Aktiivipäivien osallistumismaksu on 25 € sisältäen ruoat, majoituksen ja kyydin tai matkakorvaukset. Aktiivipäivät alkavat perjantaina klo 17 ja päättyvät sunnuntaina puolen päivän tietämillä. Aktiivipäiville mahtuu 14 henkilöä.
Syyskokouksen jälkeen on mahdollista jäädä saunomaan ja istumaan iltaa tovereiden kanssa. Jos aktiivipäivät eivät tule täyteen, on syyskokouksesta mahdollista jäädä yöksi huviloille 10 € hintaan sisältäen sunnuntain brunssin.

Ilmoittautumiset järjestösihteerille!