Uudenmaan Demarinuorten järjestösihteerin tehtävään on valittu 23-vuotias keravalainen tradenomiopiskelija Roosa Savolainen. Savolainen on työskennellyt aiemmin Kaakkois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä. Lisäksi hänellä on järjestökokemusta Suomen Ammattiin Opiskelevien liiton SAKKI ry:n liittohallituksesta sekä Demarinuorten Kaakkois-Suomen piirin piirihallituksesta. Savolainen tulee vastaamaan Uudenmaan piirin toiminnan, talouden ja hallinnon koordinoinnista ja aloittaa tehtävässään maanantaina 29.8.

“Saatan olla monelle tuttu Kaakkois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerin paikalta ja nyt olenkin innoissani hyppäämässä uusiin haasteisiin Uudenmaan Demarinuorten järjestösihteeriksi. Uudenmaan Demarinuorten osalta odotan yhteistyötä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa!” – Roosa Savolainen

”Toivotamme Uudenmaan Demarinuorissa Roosan lämpimästi tervetulleeksi meille työntekijäksi ja mukaan mahdollistamaan toimintaa. Roosalla on varmasti paljon osaamista, jota hyödyntää tehtävässä. Tekemistä tulee varmasti alkavana syksynä riittämään, sillä piirin tavanomaisten hallinnollisten ja järjestöllisten tehtävien lisäksi on suunnattava katse jo lähestyviin Eduskuntavaaleihin.” – Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja Reeta Vaahtera.

Lisätietoja:

Roosa Savolainen
Uudenmaan Demarinuorten järjestösihteeri 29.8. alkaen
roosa.savolainen@demarinuoret.fi

Reeta Vaahtera
Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtaja
reeta.vaahtera@gmail.com