Tervetuloa Uudenmaan Demarinuorten perinteiseen Punaiseen Juhannukseen!

Tänä vuonna juhannusta vietetään 20.-22.6. Keravan kaupungin Kesärinteen leirikeskuksessa Tuusulassa (os. Turaniementie 27, 04370 Tuusula).

Ohjelmassa saunomista, syömistä, perinteinen petankki-turnaus ja paljon rentoa hauskanpitoa toveriseurassa!

Hinta:
Uudenmaan Demarinuorten jäsenmaksun maksaneille 40 €, ei jäsenmaksun maksaneille 50 €. Hinta sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman sekä matkakorvaukset alla mainitulla tavalla.

Matkakorvaukset ja matkustaminen:
Järjestämme yhteiskyytejä leirikeskukseen Tikkurilasta. Oman auton käytöstä matkakorvauksia maksetaan maksimissaan 30 € ja vain, jos kyydissä on lisämatkustajia. Julkisten matkavälineiden korvaukset maksetaan myös maksimissaan 30 € saakka.

Tapahtumaan mahtuu 40 osallistujaa ja on K-18!

Ilmoittautuminen:
Laita sähköpostia järjestösihteeri Taina Viikarille osoitteeseen taina.viikari@demarinuoret.fi 31.5. mennessä ja saat laskun ja lisätiedot tapahtumasta. Osallistumisen voi perua maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Jokaisen osallistujan tulee maksaa osallistumismaksu ennen tapahtumaa. Tapahtumaan osallistuminen estyy, jos on maksamattomia laskuja Uudenmaan Demarinuorille, Vantaan Demarinuorille tai Demarinuorten liitolle. Maksamattomat laskut voi suorittaa ja silloin osallistuminen mahdollistuu.

Kysymyksiin vastaa järjestösihteeri sähköpostitse tai puhelimitse 044 523 4937.

Facebook-tapahtuma