Perinteinen Tallinnan opintomatka pidetään tänä vuonna 13.-14.12. Matkaamme Tallink Silja Linen laivalla ja majoitumme Tallink Express Hotellissa. Huomioi lauantaiaamun aikainen lähtöaika! Tapahtuma on K-18 ja mukaan mahtuu 30 opintomatkaajaa.

Matkan hinta on Uudenmaan Demarinuorten jäsenmaksun maksaneille 60 €, muille 70 €.
Hintaan sisältyy laivamatkat, majoitus kahden hengen huoneissa, illallinen lauantaina ja hotelliaamiainen sunnuntaina. Lisäksi tänä vuonna voit lähteä omakustanteisesti kylpemään hotellimme vieressä olevan Tallinks spa & conference –hotellin kylpylään. Varaamme liput kylpylään haukkaille etukäteen ja laskuteta osallistujilta loppulaskun yhteydessä. Kylpyln koko päivän lippu on 20 €. Huomioithan, että hotellimme sisäänkirjautuminen on vasta klo 14, joten aamupäivällä on hyvää aikaa lähteä kylpemään. Kylpylään matkanjohtajiksi on lupautunut lähtemään puheenjohtaja Peltonen ja järjestösihteeri Räsänen.
Matkalaskuja kotoa satamaan ja takaisin korvaamme korkeintaan 30 €.

Reissussa keskustellaan ensi kevään eduskuntavaaleista ja Uudenmaan Demarinuorten tulevasta vaalikampanjonnista.

Ilmoittautumiset 31.10. mennessä:
– Maksa varausmaksu 20 € Uudenmaan Demarinuorten tilille FI17 1555 3000 1025 67.
Kirjoita viestikenttään oma nimesi.
– Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen taina.rasanen@demarinuoret.fi. Tarvitsen etu- ja sukunimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset erityisruokavaliosi sekä mahdollisen toiveen huonekaveristasi.
Loppulasku 40/50€ laskutetaan ennen matkaa ja tulee olla maksettuna ennen reissua, muuten osallistuminen estyy ja laskutamme sinua Tallink Silja Linen peruutusehtojen mukaisesti.

Peruutuksista laskutamme Tallink Silja Linen peruutusehtojen mukaisesti, jos paikkasi jää täyttämättä.
HUOM! Noudatamme liiton linjaa osallistujien kohdalla: jos olet liitolle tai/ja piirille velkaa jonkun edellisen laskun, pääset tapahtumaan mukaan vain maksamalla edelliset laskut.

Alustava ohjelma:
Lauantai 13.12.
6.30 Tapaaminen satamassa
7.30 Laiva lähtee
9.30 Laiva Tallinnassa
Mahdollisuus mennä kylpylään
14.00 alkaen Majoittautuminen hotelliin
18.00 Yhteinen illallinen

Sunnuntai 14.12.
Aamiainen
15.30 Tapaaminen Tallinnan satamassa
16.30 Laiva lähtee takaisin Suomeen

Lisätiedot :
Taina Räsänen
044 523 4937
taina.rasanen@demarinuoret.fi