Uudenmaan Demarinuoret kokoontui syyskokoukseen 21.11.2014 valitsemaan luottamushenkilöt tulevalle vuodelle. Järjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2015 valittiin yksimielisesti jatkamaan järvenpääläinen Eemeli Peltonen.

– Tulevan vuoden Uudenmaan Demarinuoret tulee keskittymään eduskuntavaaleihin ja jäsenhankintaan. Meillä on vaaleissa ehdoilla monia hyviä nuoria ehdokkaita, joiden menestyksen varassa on liikkeen tulevaisuus. Tätä työtä lähden motivoituneena johtamaan.

Peltonen on toiminut Uudenmaan Demarinuorten puheenjohtajana vuodesta 2014. Hän on lisäksi Järvenpään kaupunginvaltuuston jäsen ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja.

Piirihallituksen varsinaiseksi jäseniksi valittiin Anni Suvisuo (Järvenpää), Anna-Stiina Mutka (Vantaa), Jussi Kukkola (Hyvinkää), Sofia Nevalainen (Loviisa), Ida Männistö (Espoo), Janne Siltanen (Lahti), Serveh Khalili (Nurmijärvi) sekä Lassi Jääskeläinen (Lohja) ja varajäseniksi Anders Palmgren (Raasepori), Asta Marttila (Tuusula), Annika Aittakallio (Kerava) ja Sonja Pääsukene (Vantaa).