Vuoden 2013 Liitot tutuiksi-tapahtumasarja saa täydennystä!

Uudenmaan ja Stadin Demarinuoret vierailee Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASKissa
(os.Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki) 27.3.2014 klo 17.30 alkaen. SASKia ja sen toimintaa esittelee SASKin kehitysviestinnän koordinaattori Katri Blomster. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset Uudenmaan Demarinuorten järjestösihteerille Taina Viikarille 20.3. mennessä sähköpostitise taina.viikari@demarinuoret.fi tai puhelimitse 044 523 4937. Tervetuloa mukaan!

”SASKin perustehtävä on toteuttaa vapaata ja demokraattista ammattiyhdistysliikettä tukevia hankkeita kehittyvissä maissa sekä toimia jäsenjärjestöjensä välineenä kotimaan ja kansainvälisessä kehityspoliittisessa vaikuttamisessa.

SASKin toiminnan tavoite on vahvistaa kehittyvien maiden ammattiyhdistysliikettä ja parantaa sen toimintakykyä niin, että se kykenee tarjoamaan jäsenilleen toimivan vaikutuskanavan omien työolojensa parantamiseen ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden edistämiseen. Yhdessä kotimaisen ja kansainvälisen kumppaniverkostonsa kanssa SASK vaikuttaa siihen, että kansainvälisen työjärjestön ILO:n määrittelemät työelämän perusoikeudet otetaan käyttöön työpaikkojen vähimmäisstandardeina kaikkialla maailmassa.”

http://www.sask.fi/info

https://www.facebook.com/events/274304952733156/?ref_newsfeed_story_type=regular