Demarinuoret onnittelee SDP:n uusia nuoria kansanedustajia. Sanna Marin (29 vuotta), Nasima Razmyar (30 vuotta), Ilmari Nurminen (24 vuotta) ja Joona Räsänen (28 vuotta) tekivät uskomattoman tuloksen eilisissä eduskuntavaaleissa. Nuorisoliitto iloitsee suunnattomasti näiden nuorten menestyksestä, mutta kantaa huolta puolueen tuloksesta.

– SDP:n kokonaistulos oli selvä tappio, ja nyt on vakavan keskustelun paikka. Hallitus-oppositio-asetelmasta ei kuitenkaan kannata tehdä nyt liian pitkälle meneviä arvailuja, asiat ratkaisevat. Tarvitsemme nyt yhdessä tekemisen henkeä ja meininkiä, ja me nuoret lupaamme olla siinä vahvasti mukana, sanoo uunituore kansanedustaja ja Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen.

Demarinuoret asetti syksyllä tavoitteeksi saada eduskuntavaaleissa kolme nuorta kansanedustajaa. Tavoite ylitettiin hienosti ja tästä suurin kiitos kuuluu kaikille ehdokkaille, heidän tukiryhmilleen sekä äänestäjille. Nuorten ääni on nyt entistä vahvempi.

– Meidän porukkamme on tehnyt pyyteettömästi työtä tasa-arvoisemman, oikeudenmukaisemman ja inhimmillisemmän Suomen puolesta. Haluamme kiittää kaikkia aktiiveja ja jäseniä upeasta työstä, päättää Räsänen.

Lisätiedot:
Joona Räsänen
Demarinuorten puheenjohtaja
050 5475590
joona.rasanen@demarinuoret.fi

*******

Ehdokkaiden vaalipiirit ja äänimäärät ennen tarkastuslaskentaa Sanna Marin (Pirkanmaa, 10 904 ääntä), Ilmari Nurminen (Pirkanmaa, 5079 ääntä), Nasima Razmyar (Helsinki, 5107 ääntä), Joona Räsänen (Uusimaa, 5023 ääntä). Tiedot kerätty http://tulospalvelu.vaalit.fi/.