Vantaan Demarinuoret vetoaa voimakkaasti vantaalaiseen kansanedustajaan Antti Lindtmaniin, jotta hän lähtisi tavoittelemaan SDP:n puheenjohtajuutta helmikuun alun puoluekokouksessa. Järjestö päätti kannastaan syyskokouksessaan Helsingissä 19.marraskuuta 2016.

– Sosialidemokraattien on nyt otettava rohkea ja pitkä askel tulevaisuuteen. Tarvitsemme uutta virtaa ja energiaa. Uskon Antti Lindtmanin parhaiten pystyvän viemään sosialidemokraattista liikettä eteenpäin ja uudistamaan puoluetta, Vantaan Demarinuorten vuodelle 2017 vastavalittu puheenjohtaja Kia Koskelin linjaa.

Erityinen huoli liittyy SDP:n kannatukseen ja vetovoimaisuuteen nuorten keskuudessa. Puolueen keulakuvalla on merkitystä siihen, miten yhä useampi nuori tulee mukaan sosialidemokraattisen liikkeen toimijaksi ja äänestäjäksi.

– Antti Lindtman on kulkenut pitkän tien Vantaalla jo ennen siirtymistään valtakunnan tason johtotehtäviin. Hänet tunnetaan Vantaalla osaavana ja pitkäjänteisenä tahtopoliitikkona, joka saa asioita aikaan. Hän on myös ihmisiä kokoava poliittinen johtohahmo, joka näyttää suuntaa ja luo positiivista virettä ympärilleen, Koskelin lisää.

Koskelin on joulukuussa 18 vuotta täyttävä korsolainen Demarinuorten aktiivi ja ehdolla kuntavaaleissa huhtikuussa 2017. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta vuosien kokemus kunnallisesta vaikuttamisesta muun muassa toimiessaan Vantaan nuorisovaltuuston puheenjohtajana vuonna 2015.

Vantaan Demarinuorten vuoden 2017 hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Mikko Kammonen, Mila Kangasniemi, Kaarlo Kähärä, Viivi Kähärä, Marjut Pihonen-Randla, Sonja Pääsukene, Tony Viksten ja Juuso Vuorenmaa. Varajäseniksi valittiin Teemu Kokkonen, Jenni Pellinen, Heidi Kuukkanen ja Taina Viikari.

Lisätietoja

puheenjohtaja

Kia Koskelin

0445808017

kia.koskelin@hotmail.com