Christine Fallenius on valittu Vantaan Demarinuorten uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2016 yhdistyksen syyskokouksessa Tikkurilassa 12. marraskuuta 2015. Fallenius on 29-vuotias Korsossa asuva pitkäaikainen Demarinuorten aktiivi. Kuluneen vuoden Fallenius on toiminut yhdistyksen varapuheenjohtajana.

 

− Tavoitteenani on tehdä Vantaan Demarinuorista näkyvä ja vaikuttava poliittinen toimija Vantaan kaupungissa ja nuorten keskuudessa. Tulevan vuoden haasteita ovat varainhankinnan ja poliittisen toiminnan kehittäminen. Odotan innolla työskentelyä uuden hallituksen kanssa, Fallenius kertoo.

 

Vantaan Demarinuorten vuoden 2016 hallitukseen syyskokouksessa valittiin varsinaisiksi jäseniksi Kamal Palani Jafi, Teemu Kokkonen, Kaarlo Kähärä, Viivi Kähärä, Mikko Merelä, Sonja Pääsukene, Tony Viksten ja Juuso Vuorenmaa. Varajäseniksi valittiin Taina Viikari, Sanni Jääskeläinen ja Mikko Kammonen.

 

Vantaan Demarinuoret toimii koko Vantaan alueella ja yhdistyksen toimisto sijaitsee Tikkurilassa. Ensi vuoden toiminnan tärkeimpiä painopistealueita ovat aktivoituminen nuorten arjessa sekä valmistautuminen vuoden 2017 kunnallisvaaleihin.

 

Lisätiedot:

 

Christine Fallenius

Vantaan Demarinuorten puheenjohtaja 2016

p. 041 724 8370

christine.fallenius@gmail.com