Vappu on suomalaisille yksi kalenterivuoden suosituimmista juhlista. Suomalaisessa perinteessä työväen ja ylioppilaiden päivänä tunnettu kevään juhla on muuttanut vuosien saatossa muotoaan ja ottanut itselleen paikan koko kansakunnan sydämessä. Meille demareille vappu merkitsee kuitenkin edelleen jotain vielä vähän enemmän.

Vappu merkitsee minulle kevään ja työväen juhlaa. Karnevaalitunnelmaa, läheisten kanssa vietettyä aikaa, vappubrunssia, aatteen paloa.
Inna Rokosa, hallituksen jäsen

Vappuna juhlistamme sosialidemokraattisen ja työväenliikkeen aikaansaannoksia tasa-arvoisen hyvinvointivaltion rakentamisessa. Kuitenkin kaiken juhlinnan keskellä on hyvä muistaa, että meitä tarvitaan tulevaisuudessakin: tuloerot kasvavat, muukalaisvihamielisyys lisääntyy, yleinen ihmisten eriarvoisuus lisääntyy. Muistakaa tämä! Mukavaa aatteellista vappua tasa-arvon ystäväni!
Ilmari Nurminen, hallituksen varajäsen

Vappu on ollut minulle aina yksi vuoden tärkeimpiä juhlia – duunariperheestä kun tulen. Vappuna on hyvä pysähtyä miettimään sitä, mistä maamme on rakennettu ja minne haluamme sen menevän. Duunarin käsite ja työmarkkinat ovat luonnollisesti muuttuneet, mutta ne aatteet, joiden pohjalta tätä hyvinvointivaltiota on lähdetty rakentamaan, elävät edelleen jokaisen toverin rinnassa. 
Milla Granlund, hallituksen puheenjohtaja

Vappu on toisaalta nostalginen työväenjuhla, joka muistuttaa kaikesta siitä, mitä sosialidemokraattinen työväenliike joukkovoimallaan on saavuttanut. Toisaalta vappu on aina uusi alku, kun ihmiset pitkän talven jälkeen kaivautuvat yksinäisyyden koloistaan juhlistamaan kevättä ja olemaan onnellisia.
Matias Mäkynen, hallituksen varajäsen

Länsi-Suomen Demarinuoret toivottavat toiveikasta, nostalgista ja onnellista Vappua kaikille tovereille!