Maanantaista lähtien Demarinuorten toimistolla on uusi kasvo, kun liiton varapuheenjohtaja Petra Peltonen liittyy täydentämään toimiston työvoimaa. Puheenjohtaja Joona Räsäsen toimiessa kansanedustajana varapuheenjohtaja Peltonen on toimistolla täysipäiväisesti hoitamassa puheenjohtajan päivittäisiä tehtäviä.

– Aloitan valtavalla innolla työt Demarinuorten toimistolla. Tuntuu palkitsevalta päästä ajan kanssa edistämään liiton tavoitteita ja valmistelemaan työn alla olevaa järjestöstrategiaa, sanoo varapuheenjohtaja Peltonen.

Peltosen tehtävänä on täydentää poliittisen osaston työskentelyä ja vastata tapahtumajärjestelystä, poliittisten sisältöjen sekä järjestöstrategian valmistelusta yhteistyössä keskustoimiston muun henkilöstön kanssa. Varapuheenjohtaja Peltonen työskentelee toimistolla ensi liittokokoukseen asti.

– Jatkossa Demarinuoriin liittyvissä asioissa voi olla rohkeasti yhteydessä Petraan. Luottavaisin mielin voin itse keskittyä hoitamaan kansanedustajan tehtäviä, kun tiedän, että Demarinuorissa hommat hoituvat Petran johdolla, puheenjohtaja Räsänen toteaa.

Seuraa Petran ensimmäistä viikkoa Demarinuorten toimistolla Instagramissa www.instagram.com/demarinuoret.

Lisätiedot:
Petra Peltonen
Demarinuorten varapuheenjohtaja
050 3713920
petra.peltonen@demarinuoret.fi