Demarinuorten liittohallitus on valinnut humanististen tieteiden kandidaatin Veera Alahuhdan, 24, liiton pääsihteeriksi. Alahuhta työskentelee tällä hetkellä Demarinuorten poliittisena suunnittelijana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 15.4.

Alahuhta on ennen Demarinuorille tuloaan toiminut Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa vastuualueenaan kansainväliset asiat ja EU-vaikuttaminen, ollut harjoittelussa ajatushautomo Demos Effectillä kaupunkitutkimuksen ja megatrendien parissa sekä työskennellyt Neogames Finland ry:ssä vaikuttamisen ja järjestöhallinnon parissa.

“Tulevina vuosina Demarinuorista tehdään Suomen paras poliittinen nuorisojärjestö. Meidän tulee olla positiivinen muutosvoima, jonka riveissä pääsee aidosti vaikuttamaan Suomen ja Euroopan suuntaan. Tämä vaatii uutta ajattelua liiton poliittiseen toimintaan, tapahtumiin ja jäsenhankintaan. On innostava haaste päästä johtamaan tätä työtä.” Alahuhta iloitsee.

“Veera vakuutti rekrytointiprosessissa liittohallituksen monipuolisella osaamisellaan, analyyttisellä otteellaan, uusilla ideoillaan sekä ratkaisuhakuisella asenteellaan. On ilo saada Veera Demarinuorille pääsihteeriksi!” puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi iloitsee.

 

Lisätietoja:

Veera Alahuhta
Pääsihteeri 15.4. alkaen
040 827 9779
veera.alahuhta@demarinuoret.fi

Mikkel Näkkäläjärvi
Puheenjohtaja
0400765002
mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi