Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme nuorisoliiton 115+1 vuotiasta taivalta lauantaina 9.4.2022 Tampereelle.

Aika: Lauantaina 9.4.2022 klo 17 alkaen

Paikka: Puistotorni, Tampere

Ohjelma: Cocktailtilaisuus ja tervehdysten vastaanotto klo 17.00, iltajuhla klo 19.00 alkaen. 

Varsinainen 115-vuotisjuhlavuosi oli vuonna 2021, mutta pandemian takia itse juhlinta siirtyi tälle keväälle. Iltajuhlaa edeltävän cocktailtilaisuuden alkamisajankohta on arviolta klo 17, johon kutsuvieraat voivat varautua esittämään tervehdyksensä.

Illalliskortti

60 euroa, Demarinuorten jäsen (alkohollinen tai alkoholiton)

60 euroa ei jäsen, alkoholiton
80 euroa ei jäsen, alkohollinen

150 euroa, kannatusillalliskortti

Illalliskortti sisältää alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen sekä kaksi kaatoa viiniä tai kaksi alkoholitonta juomaa. Menu on saatavilla joko kala- tai kasvisversiona (vegaaninen).

Ilmoittautumisen yhteydessä voitte halutessanne tilata myös majoituksen meidän kauttamme. Tarjoamme yhden yön majoituksen Scandic Hämeenpuistossa. Majoituksen hinta ei-jäsenille on 40 euroa (per henkilö/ kahden huone) ja Demarinuorten jäsenille 30 euroa. 

Otamme mielellämme vastaan tervehdyksiä 115+1-vuotiaalle nuorisoliitolle. Mikäli haluat pitää tervehdyksen, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Etiketti:

Vuosijuhla on arvokas pöytäjuhla, jossa on tietty etiketti ja niissä tulee käyttäytyä tapahtuman arvokkuuden mukaisella tavalla.

Demarinuorten vuosijuhlien etiketissä ulkoinen olemus ei kuitenkaan ole turhan kriittinen – tärkeintä on, että sinulla on itsevarma ja mukava olo juhliessasi! Asusi voi olla esimerkiksi frakki, smokki, puku, housupuku, iltapuku, juhlava maksimekko tai juhlava hame sopivalla yläosalla. Uutta ei ole pakko ostaa: juhlapuku voi löytyä edullisesti käytettynä tai sen voi lainata vaatevuokraamosta tai ystävältä.

Vuosijuhlilla käyttäytyminen on etikettiin tukeutuvaa, perinteistä ja arvokasta. Muistathan, että etikettiin kuuluu olennaisesti myös se, että muiden etikettivirheistä ei huomauteta!

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Osallistujakirje lähetetään maanantaina 4.4. kaikille ilmoittautuneille. 

Nähdään Tampereella!

Lisätiedot:
Oscar Lindvall
pääsihteeri
oscar.lindvall@demarinuoret.fi
puh. 040 645 2299