9.-12.5. Dortmund/Saksa
Workers Youth Festival
Workers Youth Festival
Tätä kansainvälistä DAY-tapahtumaa et halua jättää välistä! Suuri työläisnuorten festari kerää yhteen jopa kesäleiriä laajemman joukon nuoria sosialidemokraatteja. Festareilla on todella laadukasta ohjelmaa, jossa käsitellään ammattiyhdistysliikettä, sosialidemokratiaa ja muita poliittisia kysymyksiä. Vapaata aikaa ja hauskanpitoa riittää senkin edestä!

Tutustu tapahtumaan ja ohjelmaan tarkemmin nettisivuilla: http://www.workersyouthfestival.org.

Demarinuoret ja SONK lähettää matkaan 9 hengen delegaation. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistumismaksu on 150 euroa ja se laskutetaan osallistujilta jälkikäteen. Maksu sisältää matkat kotimaassa ja ulkomaille, ruuat, osallistumismaksun ja majoitukset. Haun päättymisen jälkeen osallistujille ilmoitetaan delegaation kokoonpanosta ja tapahtuman peruuttaminen kuluitta on mahdollista vuorokauden sisällä. Muutoin peruuttaa voi vain sairaustapauksissa.

Osallistujien velvoitteena on toimittaa tapahtumasta n. 2000 merkin mittainen vapaamuotoinen raportti, jossa kuvataan tapahtuman keskeisiä sisältöjä. Mikäli raporttia ei toimiteta, osallistujalta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu. Vaihtoehtoisista ja luovista raportointitavoista voidaan sopia erikseen ottamalla yhteyttä elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi. Raportit lähetetään liittohallitukselle, kv-työryhmälle ja julkaistaan sopivassa muodossa liittojen nettisivuilla.

Lisätietoja:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi(a)demarinuoret.fi
+358 400 671 203