YES:n Summer Camp järjestetään Italian Terrasinissa 19.-24.7.2016. Ilmoittautuminen kesäleirille alkaa tiistaina 5.4. klo 10.00. Demarinuorten ja SONKin delegaatioissa on yhteensä 15 paikkaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin osallistumismaksu on yhteensä 300 euroa. Hinta pitää sisällään matkat kotimaassa ja ulkomailla sekä leirin osallistumismaksun, majoituksen ja ruuat. Osallistumismaksu peritään kahdessa osassa (keväällä 100e ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä ja loput 200e leirin jälkeen).

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, perimme sinulta koko osallistumismaksun 300 euroa. Sairaustapauksissa matkan voi peruuttaa ensimmäisen maksuosan (100e) hinnalla, mikäli lääkäri kieltää matkustamasta (vaadimme lääkärintodistuksen).

Ilmoittautumiskaavakkeen löydät Demarinuorten kotisivujen kalenteri-osiosta sekä Demarinuorten Facebook-sivuilta 5.4. klo 10.00.

Ole nopea, sillä paikat täytetään nopeasti. Leirin ikäraja on 18 vuotta.

Lisätietoa: kv-sihteeri Matias (matias.makynen@demarinuoret.fi) ja pääsihteeri Miikka (miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi).