Young European Socialists YES järjestää jälleen legendaarisen kesäleirin 14.-21.7. ja tänä vuonna matkaamme Turkkiin! Leiripaikka on Denizati Holiday Village, Gümüldürissa lähellä Izmiriä. Leirillä on laadukasta poliittista ohjelmaa, yli 1000 toveria ympäri Euroopan ja hillitön meininki. Tarkemmat tiedot kesäleirin nettisivuilta: http://yessummercamp.eu.

Leirille on vapautunut muutama paikka peruutusten vuoksi, joten vielä ehtii mukaan! Leirille otetaan yhteensä 33 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen on mahdollista 23.5. asti ja ilmoittautuminen on sitova. Ikäraja leirille on 18 vuotta!

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: koko nimesi (kuten passissa), kansalaisuus, syntymäaika, syntymäpaikka, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, passin numero, passin myöntöpaikka, myöntöpäivä, viimeinen voimassaolopäivä, erityisruokavaliot/allergiat sekä yhteyshenkilö hätätapauksissa. Kerro myös toiveesi siitä, haluatko majoittua bungalowissa vai teltassa. Osallistujilla on oltava passi, joka on voimassa vielä 3 kk matkan päättymisen jälkeen (21.10.2013 asti) ja jossa on vähintään yksi tyhjä sivu kaikenlaisia leimoja varten.

Ilmoittautumisen yhteydessä on myös kerrottava, mikäli et tule ryhmän kanssa samoilla meno-paluulennoilla. Näissä tilanteissa ostat itse kaikki matkasi ja jälkikäteen korvaamme enintään summan, joka vastaa ryhmälle varattujen lentojen hintaa. Mikäli peruutat lentosi myöhemmin, olet vastuussa vaihtoehtoisen lentosi kustannuksista täysin itse. Demarinuoret ja SONK matkaavat Izmirin lentokentältä leiripaikalle myöhemmin määriteltyyn aikaan. Sinun on itse pidettävä huoli siitä, että ehdit tähän kyytiin tai joudut hoitamaan itse kyytisi leiripaikalle.

Osallistumismaksu on 300 euroa. Hinta pitää sisällään matkat kotimaassa ja ulkomailla sekä leirin osallistumismaksun, majoituksen ja ruuat. Osallistumismaksu peritään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa 150 euroa pitää maksaa 5.6. mennessä. Toinen osa 150 euroa laskutetaan leirin jälkeen.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, peritään koko osallistumismaksu 300e. Sairaustapauksissa matkan voi peruuttaa ensimmäisen maksuosan (150e) hinnalla, mikäli lääkäri kieltää matkustamasta (vaadimme lääkärintodistuksen).

Lisätiedot leiristä ja ilmoittautumisesta:
Elisa Selinummi
elisa.selinummi@demarinuoret.fi
0400 671 203