Ehditkö menettää toivosi? Uskoa, että sitä ei olisikaan? YES Summer Camp on vihdoin täällä!

YES Summer Camp järjestetään 25.-30.8. (matkapäivät huomioiden 24.-31.8.) Santa Cruzissa, Portugalissa suhteellisen lähellä maan pääkaupunkia Lissabonia. Leirillä on laadukasta poliittista ohjelmaa, satoja tovereita ympäri Euroopan ja hillitön meininki. Tarkemmat tiedot YES:n nettisivuilta: http://www.youngsocialists.eu.

Demarinuoret ja SONK lähettävät leirille 24 hengen delegaation.

Ilmoittautua voi tällä lomakkeella

Ilmoittautuminen päättyy 16.7. tai delegaation ollessa täysi. Leirille voi ilmoittautua vain 18 vuotta täyttäneet.

Ilmoittautumista varten tarvitaan seuraavat tiedot: koko nimesi (kuten passissa), kansalaisuus, syntymäaika, syntymäpaikka, postiosoite, sähköposti, puhelinnumero, passin numero, passin myöntöpaikka, myöntöpäivä, viimeinen voimassaolopäivä, erityisruokavaliot/allergiat sekä yhteyshenkilö hätätapauksissa. Ilmoittautumislomake tulee täyttää kokonaan tai ilmoittautumista ei hyväksytä. Mikäli sinulla ei ole passin numeroa mukana, tulee tiedot toimittaa parin päivän sisällä elisa.selinummi@demarinuoret.fi.

Delegaatio matkustaa leirille siten, että menolento lähtee 25.8. klo 5.40 ja palaa 31.8. klo 4.50. Varaathan siis kalenterista tarpeeksi aikaa myös kotimaan matkoja varten.

Ilmoittautumisen yhteydessä on myös kerrottava, mikäli et tule ryhmän kanssa samoilla meno-paluulennoilla. Näissä tilanteissa ostat itse kaikki matkasi ja jälkikäteen korvaamme enintään summan, joka vastaa ryhmälle varattujen lentojen hintaa. Mikäli peruutat lentosi myöhemmin, olet vastuussa vaihtoehtoisen lentosi kustannuksista täysin itse. Demarinuoret ja SONK matkaavat Lissabonin lentokentältä leiripaikalle myöhemmin määriteltyyn aikaan. Sinun on itse pidettävä huoli siitä, että ehdit tähän kyytiin tai joudut hoitamaan itse kyytisi leiripaikalle.

Osallistumismaksu on 300 euroa. Hinta pitää sisällään matkat kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistumismaksun, majoituksen ja ruuat. Osallistumismaksu peritään kahdessa osassa. Ensimmäinen osa 100 euroa laskutetaan ennen leiriä. Toinen osa 200 euroa laskutetaan leirin jälkeen.

Huomioithan, että festareilla majoitutaan teltoissa. Lisäksi jokainen osallistuja sitoutuu osallistumaan aktiivisesti leirin ohjelmaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, peritään koko osallistumismaksu 300e. Sairaustapauksissa matkan voi peruuttaa, mikäli lääkäri kieltää matkustamasta (vaadimme lääkärintodistuksen matkavakuutusta varten).

 

Lisätiedot festarista ja ilmoittautumisesta:

Elisa Selinummi

elisa.selinummi@demarinuoret.fi

0400 671 203