Eurooppalaisen kattojärjestömme YES:n (Young European Socialists) suurtapahtuma järjestetään Bulgariassa, Mustanmeren rannalla 30.7.-4.8.  Luvassa on aurinkoa, politiikkaa ja mahdollisuus tutustua tovereihin ympäri Eurooppaa. Kesäleiriin voit tutustua tarkemmin täällä.

Demarinuoret ja SONK lähettävät kesäleirille yhteisen delegaation, lähetämme yhteensä 16-18 nuorta sekä delegaationjohtajat leirille. Alla käytännön tietoa kesäleiristä ja ohjeet, miten voit hakea mukaan.

Leirille osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta.

Hinta

Kesäleirin hinta osallistujalle on 300 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan kahdessa erässä ennen leiriä.

Hinta sisältää:

  • matkat kotimaassa lentoasemalle
  • lennot leirille
  • majoituksen leiripaikalla
  • ruokailut leiripaikalla
  • huikean ohjelman

Kannattaa varata lisäksi taskurahaa mahdollisia ostoksia ja lentokenttäruokailuja varten.

Muuta huomioitavaa

Kaikkien kesäleirille hakevien on sitouduttava Demarinuorten ja SONKin ja leirin järjestäjän linjauksiin yhdenvertaisuudesta ja päihteidenkäytöstä.

Miten mukaan?

Osallistujat valitaan hakemusten perusteella, hakemuksen voi täyttää täältä. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ennen ole osallistuneet kansainväliseen toimintaan SONKin tai Demarinuorten kautta. Delegaatiota valittaessa otetaan huomioon sukupuolten tasainen edustavuus.

Hakemus jätetään täyttämällä sähköinen lomake tiistaihin 16.6.2019 klo 23.59 mennessä. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille seuraavalla viikolla.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumisen voi perua vain lääkärintodistuksella. Tapahtumaan ilmoittautunut henkilö sitoutuu maksamaan osallistumiskustannukset, mikäli hän ei esitä hyväksyttävää syytä poisjäämiselle.

Mukaan leirille ei voi tulla hyväksytyksi henkilö, jolla on osallistumismaksuja rästissä Demarinuorten tai SONKin tapahtumista. Jos epäilet, että sinulla olisi rästimaksuja, ota yhteyttä Demarinuorten pääsihteeri Veera Alahuhtaan (veera.alahuhta@demarinuoret.fi) tai SONKin pääsihteeri Sini Heinoon (sini.heino@sonk.fi).

 

Lisätietoja YES:n kesäleiristä antavat:

Veera Alahuhta

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

 

Topi Kytölehto

topi.kytolehto@sonk.fi