Juon iltapäiväteetäni yksin, katson ulos ikkunasta ja hiljaista on. Päivän ainoa vuorovaikutus on tapahtunut Teamsin välityksellä ja sekin oli pikakokous kamerat suljettuina. Tämä päivä menee siis hyvin vahvasti vain itseni ja ajatusteni kanssa. Illalla löydän Netflixistä varmaan taas uuden sarjan ja katson sitä, kunnes kyllästyn tai nukahdan. Huomenna sama uudestaan.

Onko korona kadottanut kaikki ihmissuhteeni ja ystävyyssuhteeni? Onko minulla edes ystäviä? Ja jos on, mitä ystävyys on, jos sitä ei näy missään? Olenko yksinäinen?

Liityin Demarinuoriin vuonna 2015 ystäväni kautta. Mietin näin jälkeenpäin, miten mahtavaa, että minua pyydettiin mukaan. Kaikki ne kokemukset, elämykset ja uudet ihmiset – olen saanut niin paljon ja koko ajan enemmän. Minulla on tunne, että minulla on ystäviä ympäri Suomea ja maailmaa, kiitos sosialidemokraattisen liikkeen. Demariystävien kanssa jaan samat arvot, olemme järjestäneet tapahtumia aina glitterbileistä vaalivalvojaisiin. Meidän tavoitteena on muuttaa maailmaa paremmaksi. Oloni on turvallinen, ja huomaan etten ole enää yksin.

On äärettömän tärkeää löytää ystäviä ja yhteisö, jossa saat olla juuri se ihana oma itsesi. Me Demarinuoret otetaan uudet tyypit mielellään mukaan toimintaan ja luodaan elämänmittaisia ystävyyssuhteita.

Ja hei juuri sä meidän aktiivi! Nyt kun välttelemme fyysisiä tapaamisia, niin tänään on hyvä päivä tarttua luuriin ja kysyä kaverilta, jota et ole nähnyt hetkeen: mitä kuuluu ja kiinnostaisiko lähteä mukaan Demarinuorten toimintaan. Jos mahdollista, soita videopuhelu ja laita kamera päälle.

Kiitos ystävät, kun olette. Hyvää ystävänpäivää!

Outi Mikkola
Demarinuorten liittohallituksen jäsen
Tampereen Demarinuorten puheenjohtaja


Liity Demarinuorten jäseneksi: https://demarinuoret.fi/tule-mukaan/liity-jaseneksi/