Nuoret sosialidemokraatit ympäri Suomea kokoontuivat tiistaina 7.7.2020 etätapaamiseen puoluekokoukseen liittyen. Nuoria puoluekokousedustajia on lähdössä SDP 46. puoluekokoukseen yli 70.

Kokouksessa valittiin verkostolle kaksi puheenjohtajaa: Ville Kurtti ja Siiri Muhonen. 

“Politiikka on maraton laji. Asiat, joista päätämme syksyn puoluekokouksessa, tulevat vaikuttamaan politiikan tekoon tulevaisuudessa. Ne asiat, joista päätämme nyt saattavat tulla eduskunnan käsittelyyn vasta viiden tai kymmenen vuoden päästä. Me nuoret olemme todennäköisesti silloin päättävissä elimissä viemässä puolueen asioita eteenpäin”, Siiri toteaa.

“Mielestäni nuorten puoluekokousedustajien tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että SDP on jatkossakin rohkea tulevaisuuspuolue ja entistä houkuttelevampi vaihtoehto myös nuorille ja opiskelijoille. Nuoret kaipaavat vahvaa hyvinvointivaltion puolustajaa ja uudistajaa sekä kunnianhimoista ja sosiaalisesti oikeudenmukaista ilmastopolitiikkaa”, Ville päättää.

SDP:n puoluekokous pidetään Tampere-talossa 22.-24.8.2020. 

Lisää puoluekokouksesta löydät osoitteista: https://sdp.fi/fi/puoluekokous-2020/ ja https://demarinuoret.fi/sdpn-puoluekokous-2020/

Verkoston puheenjohtajien yhteystiedot:

Ville Kurtti
Turusta poliittisen historian maisteriopiskelija ja Sosialidemokraattiset opiskelijat SONK ry 1. varapuheenjohtaja
p. +358 50 300 4382
ville.kurtti@sonk.fi

 

Siiri Muhonen
Jyväskylästä varhaiskasvatuksen opiskelija, Jyväskylän demarinuorten ja -opiskelijoiden puheenjohtaja
p. +358 40 549 2369
siiri.muhonen@gmail.com