Kuvassa lukee "Demarinuoret Aluevaaleissa"

Miksi nuorten pitäisi äänestää Juttaa?

Jutta on tehnyt Suomessa ja maailmalla todella paljon konkreettista työtä nuorten eteen. Jutta korostaa lasten ja nuorten parissa tehtävän työn merkitystä ja on sanonut esimerkiksi, että hyvä lapsuus on kaiken perusta ja että Suomessa pitäisi pyrkiä siihen, että täällä kaikilla lapsilla on mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen.

Nuorten osallisuus ei ole Jutalle sanahelinää, vaan hän on läpi uransa tehnyt töitä nuorten kanssa ja nuorten eteen. Hän on esimerkiksi perustanut Eurooppanuoret-järjestön vuonna 1997 ja ollut myöhemmin myös sen puheenjohtaja sekä perustanut Kokkolaan nuorisovaltuuston vuonna 1999. Nykyään esimerkiksi komissaarin työssään hän valtionjohdon lisäksi tapaa aina paikallisia nuoria ja on esimerkiksi yksi Youth Sounding Boardin perustajajäsenistä. Youth Sounding Board on nuorten vaikuttajaryhmä, joka esimerkiksi neuvoo kansainvälisistä kumppanuuksista vastaavaa komissaaria, eli Juttaa. Jutan mielestä on tärkeää, että nuoret ovat mukana muovaamassa ja toteuttamassa politiikkaa niin Suomessa kuin maailmalla. Kampanjansa aikana Jutta on esimerkiksi jutellut terapeutti-Villen kanssa nuorten mielenterveydestä ja on nostanut puheissaan esiin huoltaan siitä, että joka kolmas nuori Suomessa on uupunut tai uupumusriskissä.

Mutta kuten Jutta on itse sanonut: demokratiassa ei ole vääriä päätöksiä. Vaaleissa jokainen saa äänestää omien arvojensa pohjalta, ja tärkeitä on käyttää äänioikeuttaan.

6+4 syytä äänestää Juttaa 1. ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija 2. aina nuorten puolella 3. rauhantyön ja diplomatian rautainen ammattilainen 4. kansainvälisten suhteiden ylläpitäjä 5. ihmisoikeuksien puolustaja 6. sillanrakentaja 1. räppäri 2. suomalaiset yhdistävä arvojohtaja 3. tasa-arvotyön esikuva 4. johtaa lämmöllä ja kokemuksella

Presidentinvaalien tärkeät päivämäärät:

  • Ennakkoäänestys kotimaassa: 17.-23.1.2024 
  • Ennakkoäänestys ulkomailla: 17.-20.1.2024
  • Ensimmäisen kierroksen vaalipäivä: 28.1.2024
  • Toisen kierroksen ennakkoäänestys kotimaassa: 31.1.-6.2.2024
  • Toisen kierroksen ennakkoäänestys ulkomailla: 31.1.-3.2.2024
  • Toisen kierroksen vaalipäivä: 11.2.2024

Presidentinvaalien ennakkoäänestys loppuu

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tue Jutan kampanjaa!

Lahjoittamalla tuet kampanjaa, jonka tavoitteena on Suomi, jossa ketään ei jätetä. Lahjoittaminen on yksi keino tukea Jutan vaalikampanjaa ja olla mukana tekemässä Jutasta tasavallan presidentti.

Seuraa meitä somessa: