Young European Socialists – YES järjestää yhdessä IUSY:n kanssa Queer Easter – tapahtuman Wertpfuhlissa, Saksassa 10.-17.4. Demarinuoret lähettää seminaariin yhden edustajan. Hae mukaan seminaariin vapaamuotoisella hakemuksella viimeistään 13.3.2017. Järjestäjät ovat määritelleet ikärajaksi 18-27 vuotta.

Tapahtuma kerää yhteen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajia sekä aiheesta kiinnostuneita aktivisteja viikon supertapahtumaan, joka tänä vuonna keskittyy aiheeseen ”Queering Pop Culture and Education”. Miksi populaarikulttuuri on heteronormatiivinen? Miten sitä pystytään muuttamaan ja lisäämään tietoisuutta niin tekijöiden kuin kuluttajien keskuudessa?

Seminaariin osallistujien omavastuu on 150€, joka sisältää kotimaan- ja ulkomaanmatkat sekä majoituksen ja ruokailut seminaarin ajalta. Ilmoittautuminen seminaariin on sitovaa, ja sen voi valinnan jälkeen peruuttaa ainoastaan matkustuksen kieltävällä lääkärintodistuksella.

Hae mukaan nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 13.3.2017 mennessä Demarinuorten KV-sihteerille Jani Kykkäselle osoitteeseen: jani.kykkanen@demarinuoret.fi