Demarinuorten pää-äänenkannattaja, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Lippu-lehti hakee päätoimittajaa tulevalle liittokokouskaudelle 2016–2018.

Päätoimittaja on vastuussa lehden tekoprosessista ja kirjoittajien rekrytoimisesta. Päätoimittaja johtaa toimituskuntaa ja osallistuu myös itse aktiivisesti lehden ideoimiseen ja toteutukseen.

Valittavalta päätoimittajalta edellytetään sitoutumista tehtävän hoitoon ja halua johtaa lehden kehittämistä entistä paremmaksi. Kirjoittajakokemus ja aiempi kokemus lehden toimittamisesta ovat hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Päätoimittajalle maksetaan numerokohtainen palkkio.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 15.6.2016 pääsihteeri Miikka Lönnqvistille (miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi). Otsikoithan viestin asianmukaisesti. Osa hakijoista haastatellaan.

Lippu hakee jäseniä toimituskuntaan – haluatko SINÄ arvokasta kokemusta lehtityöstä?

Demarinuorten pää-äänenkannattaja, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Lippu-lehti hakee jäseniä lehden toimituskuntaan. Toimituskunnan toimikausi on yhden vuoden mittainen.

Toimituskunnan jäsenet työskentelevät päätoimittajan alaisuudessa. Jäsenet osallistuvat aktiivisesti lehden ideoimiseen ja toteutukseen.

Valittavilta toimituskunnan jäseniltä edellytetään sitoutumista tehtävän hoitoon. Myös idearikkaus ja innostunut ote ovat tärkeitä toimituskunnan jäsenen ominaisuuksia. Kokemus kirjoittamisesta, valokuvaamisesta tai muusta sisällöntuottamisesta on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Toimituskunnan jäseniä valitaan 2─3 kappaletta. Toimituskunnan jäsenille maksetaan numerokohtainen palkkio.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 15.6.2016 pääsihteeri Miikka Lönnqvistille

(miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi). Otsikoithan viestin asianmukaisesti. Osa hakijoista saatetaan haastatella.

HUOM! Samalla hakemuksella on mahdollista hakea sekä päätoimittajaksi että toimituskunnan jäseneksi. Ilmaisethan tällöin hakemuksessasi, että olet kiinnostunut molemmista tehtävistä. Lisätietoa päätoimittajan ja toimituskunnan jäsenen tehtävistä antaa Lipun päätoimittaja Essi Virtanen (essi.sk.virtanen@gmail.com).